Fenerbahçeli futbolcu Fernandao:

- "Lige kötü başlamamıza rağmen toparlanıp Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyacağız" - "Avrupa Ligi'nde zorlu bir gruba düştük ancak rakip kim olursa olsun işimize odaklanmamız gerekiyor"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli futbolcu Fernandao:


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jose Fernandao, lige kötü başlamalarına rağmen toparlanıp şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe gazetesinde yer alan röportajında, Spor Toto Süper Lig'in zor olduğunu belirterek, "Lige kötü başlamamıza rağmen toparlanıp Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyacağız. Hücum oyuncuları olarak bizim buna adapte olmaktan başka bir düşüncemiz söz konusu olamaz. Lige adapte olduğuma inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Jose Fernandao, yeni teknik direktörleri ile takım arkadaşlarına uyum sağladıklarını vurgulayarak, "Fenerbahçe'de hedefler her zaman yüksektir. Ligde kesinlikle şampiyonluk düşünüyoruz. Avrupa'da büyük başarılar hedefliyoruz. Birbirimize uyumumuzu her geçen gün arttırıyoruz. Beraber oynadıkça çok daha iyi duruma geleceğiz. Hocamızla da çalışma süremiz arttıkça çok daha iyi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde zor bir grupta olduklarını anlatan Brezilyalı forvet, şunları kaydetti:

"Grupta her şeyden önemlisi bizim ne yapacağımız. Avrupa Ligi'nde zorlu bir gruba düştük ancak rakip kim olursa olsun kendi işimize odaklanmamız gerekiyor. Manchester United herkesin bildiği gibi Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri. Bu sezon onlar da kadrolarını güçlendirdiler. Feyenoord, Hollanda'nın en önemli, en büyük takımlarından biri. Ukrayna'nın son dönemde büyük çıkış göstermiş zorlu ekibi Zorya da bizim grubumuzda. Zor olduğu kadar da ilgi çekici ve futbolseverlerin heyecanla takip edeceği bir grup olacağını düşünüyorum."

Yorumlar