Fenerbahçeli Avukatlar Derneği: Sesimiz ve sözümüz sadece adalet için yükselsin

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, 16 Şubat Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek yürüyüşe dair açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği: Sesimiz ve sözümüz sadece adalet için yükselsin

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, 16 Şubat Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek yürüyüşe dair açıklamada bulundu. Dernek, açıklamada, "Sesimiz ve sözümüz sadece adalet için yükselsin." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin yapmış olduğu açıklamada şöyle denildi: "Fenerbahçeli Avukatlar Derneği olarak, 16 Şubat 2014 Pazar günü Şaşkınbakkal'da başlayıp Kızıltoprak'ta sona erecek, 'Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet' yürüyüşünde onbinlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Tuttuğu takım ve gönül verdiği renkler ne olursa olsun taraftarımızla birlikte adalet için, hukuk için, adil yargılanma için bu yürüyüşe katılacak herkesten yegane beklentimiz, bu güzel birlikteliğin ruhuna aykırı her tür olumsuzluktan kaçınmasıdır.

Davamızın, siyasi oluşumların gölgesinde kalmaması için her tür olası provokasyondan uzak durulması en büyük isteğimiz ve yürüyüşe katılacak olan herkesten de açıkça beklentimizdir. Bu bağlamda, siyasi her tür slogandan kaçınılmasını, kişi ya da kurum hedefli tezahüratlardan uzak durulmasını, yürüyüşün amacından çıkmasını hedefleyebilecek her tür oluşuma karşı durulumasını önemle rica ederiz. Sesimiz; hep bir ağızdan, en yüksek tonda ve durmaksızın ‘Adalet’ için ‘Türkiye’ için Fenerbahçemiz’ için yükselsin."
CİHAN

Yorumlar