Fenerbahçe'den CAS haberine açıklama: Bize ulaşan resmi bir yazı yok

Fenerbahçe'nin itirazını reddederek UEFA'nın 2 yıllık men cezasını onayan CAS'ın yazılması 8 ayı bulan 140 sayfalık gerekçeli kararı UEFA'ya ve Fenerbahçe Kulübüne ulaştığı iddia edildi. Sarı lacivertli kulüp ise resmi siteden yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den CAS haberine açıklama: Bize ulaşan resmi bir yazı yok

Fenerbahçe'nin itirazını reddederek UEFA'nın 2 yıllık men cezasını onayan CAS'ın yazılması 8 ayı bulan 140 sayfalık gerekçeli kararı UEFA'ya ve Fenerbahçe Kulübüne ulaştığı iddia edildi.

Sarı lacivertli kulüp ise resmi siteden yaptığı açıklamayla CAS'tan ellerine ulaşan resmi bir yazının bulunmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde Fenerbahçe'ye CAS'tan kötü haber adı altında, sarı – lacivertli kulübe CAS'ın gerekçeli kararının ulaştığı ve itirazlarının reddedildiği haberlerini yalanladı.

Bilgilendirme başlığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü imzasıyla yapılan kısa açıklamada, "CAS'ın gerekçeli kararı ile ilgili Kulübümüze CAS tarafından ulaşan resmi bir yazı bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

CİHAN

Yorumlar