Fenerbahçe'deki En Mutlu İkinci Günüm

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, sarı - lacivertli takımdaki en mutlu ikinci gününü yaşadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'deki En Mutlu İkinci Günüm

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, sarı - lacivertli takımdaki en mutlu ikinci gününü yaşadığını söyledi.

Medical Park Antalyaspor'u 4 - 1 yenen Fenerbahçe'de takımı adına iki gol kaydeden Çek futbolcu Kadlec, "Fenerbahçe'deki en mutlu ikinci günüm diyebilirim. İlk gün Fenerbahçe'ye imza attığım gündü. İkinci gün de bugünü diyebilirim. Benim için gerçekten çok güzel bir gündü. İki gol atarak da bunu taçlandırdım." diye konuştu.

Bulduğu forma şansını iyi değerlendirdiği yönündeki bir yorum üzerine Çek futbolcu, "Çok uzun zaman oldu. Bugün tekrar forma şansı buldum. Baktığnıız zaman hiçbir zaman başınızı öne eğip bırakmamanız gerekiyor. Çünkü bu sizin işiniz. Şans geldiğinde en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. O günlerden biri de bugündü benim için. İki gol çok güzel ve anlamlıydı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ise "Çok önemli bir maç haline geldi. kazanırsak şampiyonluğu garantileceyek şekle gelecektik. Medical Park Antalyaspor da düşmeme mücadelesi veriyor. Onlar için de kritik maçtı. Genelde iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın sonlarına doğru du oyunu kopardık. Camia olarak özlediğimiz şampiyonluğu alacağız." şeklinde konuştu.

Haftaya oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili de Selçuk, "Bana göre zor bir maç olacak. Ligde ciddi rakiplerden bir tanesi. İkincilik için onlar adına çok önemli bir maç olacak. Biz orada gerekli puanları alarak inşallah şampiyon oluruz. Umarım Galatsaray maçında yaşanan olaylar da yaşanmaz." diye konuştu. 

Yorumlar