Fenerbahçe'de Serdar Kesimal sevinci, Meireles korkusu

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi evinde Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Serdar Kesimal sevinci, Meireles korkusu

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi evinde Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü. Bir süredir takımdan ayrı çalışan Serdar Kesimal de takımla birlikte çalışmalara başladı. Meireles'in ise sağ bacak arka adelesinde kanama tespit edildiği belirtildi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Salonda gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertli oyuncular denge, koordinasyon ve kuvvet çalışmaları yaptı.

SERDAR KESİMAL TAKIMLA ÇALIŞTI

Çalışmalarını bir süredir takımdan ayrı sürdüren Serdar Kesimal, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı.

MEİRELES’İN ADALESİNDE KANAMA TESPİT EDİLDİ

Dünkü antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için çalışmayı yarıda bırakan Raul Meireles’in bugün Liv Hospital’da MR’ı çekildi. MR sonucuna göre sağ bacak alt arka adale grubunda kanama tespit edilen Raul Meireles’in tedavisine başlandı. Sakatlıkları devam eden Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri’nde bugün saat 18.00’de başlayacak günün ikinci antrenmanıyla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.
CİHAN

Yorumlar