Fenerbahçe'de Pereira antrenmana çıkmadı

- Sarı-lacivertli kulübün açıklamasından: "Vitor Pereira'nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir" - "Pereira'nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Pereira antrenmana çıkmadı


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Vitor Pereira ve yardımcılarının bu sabah yapılan antrenmana katılmadığını açıkladı.

Portekizli teknik adamın bu davranışının kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamada, "Pereira'nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır." denildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Portekiz basınında çıkan haberlerde, teknik direktörümüz Vitor Pereira'nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı birtakım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır.

Teknik direktörümüz Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereira'nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir. Vitor Pereira'nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır."

Yorumlar