Fenerbahçe'de, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde 9 Mayıs Cuma günü Kardemir Karabükspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.Bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıkları başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde 9 Mayıs Cuma günü Kardemir Karabükspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk çalışmasını yapan Fenerbahçe'de antrenman öncesinde özel misafirler vardı. Sarı-lacivertli futbolcularla bir araya gelen engelliler büyük heyecan yaşadı. Engelliler haftası (10-15 Mayıs) nedeniyle; Engelliler Derneği, Tuzla-İçmeler Özel Bedensel ve Zihinsel Engelliler Özel Eğitim Okulu, Mediha-Turhan Tansel Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri ile Edremit Fenerbahçe Spor Okulu ve Midyat İlköğretim Okulu öğrencileri futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Maçta galip gelen takımın oyuncuları objektiflere galibiyet pozu verdi.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Salih Uçan, ikinci bölümde ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Egemen Korkmaz da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Hasan Ali Kaldırım'ın tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CİHAN

Yorumlar