Fenerbahçe'de Bruno Alves sakatlandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Bruno Alves sakatlandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Elazığspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı - lacivertlilerin bugünkü idmanında Bruno Alves omzunun üstüne düştü ve sakatlandı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, oyuncularla sohbet etti. Daha sonra ise antrenmanın bir bölümünü seyretti. Ayrıca Emre Belezoğlu'da oğlu Ömer Akif'le antrenman öncesi antrenman sahasında vakit geçirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bir grup 5'e 2 top kapma pas çalışması yaparken, diğer grup ise ayak tenisi maçı yaptı. Oyuncular antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

BRUNO ALVES SAKATLANDI

Gökhan Gönül ile Samuel Holmen antrenmanın tamamında takımla çalışırken, Moussa Sow, Pierre Webo ve Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Sol ayak serçe parmağında darbeye bağlı morarma olan Michal Kadlec tedbir amaçlı antrenmanda yer almazken, bir pozisyon esnasında sol omzunun üzerine düşen Bruno Alves ise çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve özel uçakla Elazığ'a gidecek.
CİHAN

Yorumlar