Fenerbahçe'de Antalya'da 3 hazırlık maçı yapacak

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 41 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe, 2. yarı hazırlıklarına yarın başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Antalya'da 3 hazırlık maçı yapacak

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 41 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe, 2. yarı hazırlıklarına yarın başlayacak. Sarı - lacivertliler, bu kampta 3 hazırlık maçı yapacak.

Hazırlıkları kapsamında Antalya’da 11 günlük bir kamp yapacak olan Fenerbahçe, bu kamp boyunca da Alanyaspor, Hannover ve Netfçi Bakü takımları ile toplam 3 hazırlık maçı oynayacak.

Sarı lacivertliler, yarın saat 15.00’te Can Bartu Tesisleri’nde toplanacak ve akşam saatlerinde havayolu ile Antalya’ya hareket edecek. Kafile Antalya’da, Sentido Sun Zeynep Oteli’nde kampa girecek.

7-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacak Fenerbahçe ilk hazırlık maçını, 12 Ocak Pazar günü Alanyaspor ile Alanya Oba Stadı’nda oynayacak. Bu maç saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe, 16 Ocak Perşembe günü, Antalya Mardan Stadı’nda, 2. hazırlık maçını, geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe Tayfun Korkut’u getiren Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover ile oynayacak. Bu maç ise saat 20.00’de başlayacak. Sarı - lacivertliler, 18 Ocak Cumartesi günü kamptaki 3. hazırlık maçında, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile Antalya Mardan Stadı’nda, saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe kafilesi, Neftçi Bakü maçının ardından İstanbul’a dönerek, çalışmalarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 18. hafta maçını 27 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’de, Torku Konyaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacak.
CİHAN

Yorumlar