Fenerbahçe'de Akhisar Belediye maçının hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanla tamamlandı.Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Akhisar Belediye maçının hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanla tamamlandı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalışırken, Salih Uçan'ın tedavisine devam edildi. Geçtiğimiz günlerde bir ameliyat geçiren Hasan Ali Kaldırım ise antrenmanda yer almadı.

Bu antrenmanla Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe kafilesi, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kalkacak özel uçakla İzmir'e hareket edecek.

Sarı lacivertli kafile buradan da karayolu ile maçın oynanacağı Manisa'ya geçecek. Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele yarın saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

CİHAN

Yorumlar