Fenerbahçe'de 2. yarı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 41 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe, 8 günlük iznin ardından 2.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de 2. yarı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı 41 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe, 8 günlük iznin ardından 2. yarı hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla noktalandı.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Caner Erkin antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı yaptığı özel program dahilinde sürdürdü.

Sarı-lacivertli ekibin kalecileri Volkan Demirel, Mert Günok ve Erten Ersu ise kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

GÖKHAN GÖNÜL'E YILIN SPORCUSU ÖDÜLÜ VERİLDİ

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve yaklaşık 10 bin kişinin oy kullandığı "Yılın Yıldızları" anketinde Gökhan Gönül yılın sporcusu seçildi. Antrenman öncesinde tesislere gelen Yardımcı Doçent Doktor Bülent Alıcı ile öğrenciler Gökhan Gönül'e ödülünü verdiler.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek olan kafile saat 20.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Antalya'ya hareket etti.

Fenerbahçe, ilk antrenmanını yarın saat 11.00'de kamp yapacağı otelin sahasında gerçeleştirecek. Antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık tutulcak.
CİHAN

Yorumlar