Fenerbahçe, Udoh ile de anlaştı

- Sarı-lacivertli kulüp, ABD'li basketbolcu ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya vardı

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Udoh ile de anlaştı


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen ABD'li basketbolcu Ekpe Udoh ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Cumartesi günü Jan Vesely ile 3 yıllık sözleşme yenileyen ve Çek oyuncuyu kadrosunda tutan sarı-lacivertliler, Vesely'nin ardından Udoh ile de anlaştı.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Udoh ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varıldı. Ekpe Udoh, geride kalan 2015-2016 sezonunun ardından transfer için NBA'de arayışlarda bulunmuştu.

Ekpe Udoh, Fenerbahçe formasını giydiği 2015-2016 sezonunda 27 THY Avrupa Ligi ve 37 Spor Toto Basketbol Ligi maçına çıktı. Udoh, THY Avrupa Ligi'nde yakaladığı 12,6 sayı, 5,1 ribaunt ve 2,3 blok ortalamalarıyla Avrupa Ligi en iyi ikinci beşinde de kendisine yer buldu. ABD'li oyuncu, Spor Toto Basketbol Ligi'nde ise 11,4 sayı, 6,3 ribaunt ve 1,5 blok istatistikleriyle dikkati çekti ve sarı-lacivertli takımın lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Açıklamada ayrıca, "Önümüzdeki sezonda da yine büyük hedefler peşinde koşacak Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın önemli bir parçası olacak Ekpe Udoh'a sonsuz başarılar dileriz." denildi.

Yorumlar