Fenerbahçe, Sheffield United maçı için İngiltere'ye gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde tamamlayan Fenerbahçe'de oyunculara teknik ekip tarafından üç günlük bayram izni verildi. Sarı lacivertli ekip iznin ardından 30 Temmuz Çarşamba günü toplanacak...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Sheffield United maçı için İngiltere'ye gidiyor

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde tamamlayan Fenerbahçe'de oyunculara teknik ekip tarafından üç günlük bayram izni verildi. Sarı lacivertli ekip iznin ardından 30 Temmuz Çarşamba günü toplanacak ve ardından da İngiltere'ye gidecek.

UEFA ile verdiği hukuki mücadeleden bir sonuç alamayan ve bu sezon da Avrupa kupalarına gidemeyen Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıklarına 3 günlük bayram izni arası verildi. Sarı lacivertli ekip iznin ardından 30 Temmuz Çarşamba günü İstansbul'da toplanacak, sabah antrenmanının ardından da iki özel maç için Avrupa'ya uçacak.

Oynayacağı ilk özel maç için İngiltere'ye gidecek olan sarı lacivertli ekip Sheffield United ile burada bir hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşmanın gelirleri ise mayıs ayı içerisinde Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 301 kişinin ailelerine bağışlanacak.

ÖNCE ÇALIŞIP SONRA İNGİLTERE'YE UÇACAKLAR

Sarı lacivertliler, 30 Temmuz Çarşamba günü Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek. Aynı gün saat 11.00'de başlayacak antrenmanın ardından Sheffield United ile oynayacağı hazırlık maçı için İngiltere'ye gidecek.

31 Temmuz Perşembe günü, dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane" ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Sheffield United ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. karşılaşma İngiltere saati ile 19.45'te başlayacak.

SEVİLLA MAÇI DANİMARKA'DA OYNANACAK

Bu arada Fenerbahçe'nin Sheffield United ile oynanan maçın ardından Türkiye'ye dönmeden İspanya La Liega ekiplerinden Sevilla ile de bir hazırlık maçı yapmak üzere Danimarka'ya geçecek.

Fenerbahçe ile Sevilla arasında oynanacak karşılaşma 2 Ağustos Cumartesi günü TSİ 21.30'da Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da oynanacak.

CİHAN

Yorumlar