Fenerbahçe, sezonu kupayla kapatmak istiyor

- Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Galatasaray'ı yenerek kupayı kaldırmayı hedefliyor

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, sezonu kupayla kapatmak istiyor


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Galatasaray'ı yenerek sezonu kupayla tamamlamak istiyor.

Ligde ve Avrupa'da sezonu istediği gibi bitiremeyen sarı-lacivertliler, kupa finalinde taraftarına hem derbi galibiyeti hem de kupa sevinci yaşatmak için mücadele edecek.

Antalya Stadı'nda yarın saat 21.15'te başlayacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.


- Volkan Demirel, finalde yok


Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, sakatlığından dolayı kupa finalinde forma giyemeyecek.

Bel fıtığı ameliyatı olan ve Süper Lig'in son 2 haftasında forma giyemeyen sarı-lacivertlilerin kaptanı, yarın derbide takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek de Galatasaray karşısında sahada olmayacak.

Uzun süreli sakatlığından kurtularak takımla çalışmalara başlayan Lazar Markovic'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.


- Muhtemel 11


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Galatasaray karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.


Yorumlar