Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım:

- "Bütün Fenerbahçelilerin kulübe sahip çıkması lazım"

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım:

İZMİR (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım "Hedef Bir Milyon Üye" projesi kapsamında düzenlenen programda, taraftarları kulübe üye olmaya davet etti.

Sarı-lacivertli kulübün İzmir şubesi tarafından düzenlenen program, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda Fenerbahçeli taraftarın katılımıyla Tac Mahal Restorant'ta gerçekleştirildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin ve taraftarların karşıladığı Başkan Yıldırım, programda yaptığı konuşmada, kulübün dünya çapında bilinen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, bu kimliği daha sağlam hale getirmek için taraftarın kulübe sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Yıldırım, "Kulübe üye olduk, ne yapacağız' diye düşünmeyin. Kulübe her zaman gelebilirsiniz, kulüple yazışabilirsiniz, bizlere yol gösterebilirsiniz. Sadece benim şahsımla ilgili demiyorum, kulüp yönetimiyle diyalog kurabilirsiniz. Kulüp için ne yapılması gerekiyorsa hep beraber yapmak lazım. Bizlerin artık çok üreteceği bir şey yok, çünkü zaman yetmiyor. Bizler baktığınız zaman amatörüz. Bütün Fenerbahçelilerin kulübe sahip çıkması lazım. Kulübümüzü daha ileri götürmek için de el birliği ile çalışmamız lazım. İnşallah hepiniz üye de olursunuz, beraberce Fenerbahçe’ye faydalı işler yaparız." diye konuştu.

Başkan Yıldırım, konuşmasından sonra kulübe üye olan taraftarlara Fenerbahçe rozeti taktı.

Taraftarlar programda Yıldırım'a yoğun ilgi gösterdi.


Yorumlar