"Fenerbahçe karşısında ikili oyunlara dikkat etmeliyiz"

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: "Fenerbahçe, tecrübeli oyunculardan kurulu, zorlu bir rakip"

Google Haberlere Abone ol
"Fenerbahçe karşısında ikili oyunlara dikkat etmeliyiz"


İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, çok iyi bir takımla karşılaşacaklarını ve ikili oyunlara dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi'ndeki son üç maçını kaybettiğini hatırlatan ve bu nedenle yarınki karşılaşmaya daha iyi motive olacaklarını düşündüğünü kaydeden Perasovic, "Obradovic gibi çok iyi bir antrenörleri var. Takımını maça çok iyi hazırlayacaktır. Fenerbahçe, tecrübeli oyunculardan kurulu, zorlu bir rakip. İkili oyunlara dikkat etmeliyiz. İkili oyunları iyi oynayıp avantaj sağlıyorlar. Bunu durdurmalıyız." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısında galip gelmeleri için sezonun en iyi oyununu ortaya koymaları gerektiğini aktararak, sarı-lacivertlilerin boyalı alanda da etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Efes'in genç oyuncularından Cedi Osman ise Unics Kazan'a karşı zorlu bir maç oynadıklarını ve kazandıklarını belirterek, "Bir an önce bu maçı unutup Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Unics Kazan karşısında oynadığımız oyunun üzerine ekleyerek ve sert savunmayla Fenerbahçe deplasmanından galibiyet çıkartmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar