Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a gitti

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maç için Sivas'a gitti....

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kafilesi, Sivas'a gitti


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maç için Sivas'a gitti.

Sarı-lacivertli takım, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Sakatlığı geçen Luis Nani idmanın tamamında takımla çalışırken, ameliyat edilen Volkan Demirel ile ağrıları bulunan Volkan Şen antrenmanda yer almadı. Uygar Mert Zeybek tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Simon Kjaer ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçe kafilesi, idmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Sivas'a hareket etti.

Sarı-lacivertli takımın 18 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Yasir Subaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Samed Karakoç, Diego Ribas, Raul Meireles, Alper Potuk, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Jose Fernandao, Robin van Persie.

Yorumlar