Fenerbahçe kafilesi Düzce'den ayrıldı

DÜZCE (AA) - Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde tamamlayan...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kafilesi Düzce'den ayrıldı


DÜZCE (AA) - Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde tamamlayan Fenerbahçe Futbol Takımı, Romanya ekibi Voluntari ile yapılan hazırlık maçı sonrası kara yoluyla İstanbul'a hareket etti.

Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Voluntari'yi 3-1 yenen sarı-lacivertli takım, müsabakanın ardından taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Futbolcular takım otobüsüne binmeden önce taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, formalarını imzaladı.

Daha sonra stattan ayrılan kafile, polis koruması eşliğinde TEM otoyoluna girerek İstanbul'a gitti.

Düzce'de kulüp tesislerinde 8 gün kamp yapan ekip, bu sürede Romanya'nın CSMS Iaşi ve Voluntari ile İran'ın Gostaresh Folad Tebriz takımıyla hazırlık maçı yaptı. CSMS Iaşi'ye 3-0 kaybeden Fenerbahçe, Folad Tebriz'le 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler Düzce'deki son hazırlık maçında ise bugün Voluntari'yi 3-1 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek Fenerbahçe, burada iki hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 13 Temmuz'da Yunanistan'dan Panathinaikos'u, 16 Temmuz'da ise Fransa'dan Olympique Lyon'u Ülker Stadı'nda konuk edecek. Sarı-lacivertliler son hazırlık maçını ise Çek Cumhuriyeti'ne giderek yapacak. Sarı-lacivertliler 19 Temmuz'da deplasmanda Sparta Prag'la karşılaşacak.

Fenerbahçe ilk resmi maçını ise UEFA şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 26 ya da 27 Temmuz'da oynayacak.

Yorumlar