Fenerbahçe ile Vestel arasında lisans anlaşması

- Sarı-lacivertli kulüp, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile Vestel arasında lisans anlaşması


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, teknoloji şirketi Vestel'le özel telefon ve televizyon üretimi için lisans anlaşması imzaladı.

Ülker Stadı'nda yapılan imza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerium Gelen Müdürü Mümtaz Karakaya, Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Ticaret AŞ Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen, Moussa Sow, Miroslav Stoch, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu katıldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar için Vestel'in Fenerbahçe logolu özel telefon ve televizyonlarının, Fenerium ve Vestel mağazalarında satılacağını belirten Ozan Balaban, "Heyecanlıyız. İddialı ürünlerle taraftarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Dünya devi Vestel'le çalışmaktan memnunuz. Sloganımız ise gururla yerli şimdi gururla Fenerli. Büyük Fenerbahçe taraftarı her şeyin en iyisini ister. Bizde Fenerium'da bunun için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Güler de önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, "Fenerbahçe ailesiyle sloganımızı bir üste taşıdık. Gururla Fenerli. Bunu sadece sözde bırakmayacağız, elde tutulur ürünler yaptık. Özel telefon ve televizyon yaptık Fenerbahçeliler için." dedi.

Vestel Ticaret AŞ Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Berkman ise Fenerbahçelileri için tasarlanan telefon ve televizyonlarla ilgili teknik bilgiler verdi.

Fenerbahçeli futbolcular Volkan Şen, Stoch ve Sow ise anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Sow'un konuşmasında "Bu basın toplantısından sonunda televizyon hediye ederseniz daha mutlu olurum." demesi gülüşmelere neden oldu.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord'la oynayacağı maçı değerlendiren futbolcular, iyi bir takımla mücadele edeceklerini aktararak taraftarları tribünleri doldurmaya davet etti.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Onan ile takım kaptanı Melih de anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, sarı-lacivertli taraftarların ürünlere ilgi göstermesini istedi.

Basın toplantısından sonra futbolculara ve basketbolcu Melih Mahmutoğlu'na Fenerbahçeliler için tasarlanan özel telefon hediye edildi.

Yorumlar