"Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım"

- Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın yeni transferlerinden Emre Batur: "Yeni oluşumla birlikte, güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum" - "Hep birlikte tek yumruk olarak, Türkiye'ye ve dünyaya Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu göstereceğimizi düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
"Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nın yeni transferlerinden Emre Batur, sarı-lacivertli formayla yeni başarılar kazanacağına inandığını kaydetti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan 30 yaşındaki voleybolcu, "Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım. Fenerbahçe altyapısında yetiştim. Sekiz yıl Fenerbahçe'de oynadım. Altı yıl aradan sonra yuvaya döndüm. Yeni bir heyecan ve mutluluk. Yeni oluşumla birlikte, güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin dünyanın dört bir yanında sevilen ve taraftarı olan bir kulüp olduğunu anlatan tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Seyircilerimize çok iş düşüyor. Desteklerini bekliyoruz. Hep birlikte tek yumruk olarak, Türkiye'ye ve dünyaya Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu göstereceğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Takım kadrosunda daha önceden tanıdığı isimlerin bulunduğunu belirten Emre Batur'un, şu ifadelerine yer verildi:

"Yeni bir oluşum içindeyiz ancak milli takımdan ya da eski takımımdan tanıştığım oyuncular var. Yabancılarla kaynaşma içerisinde olacağız. Antrenörümüz Veljko Basic'i milli takımdan tanıyorum. Kendisini çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Yeni transferlerden Ulaş Kıyak ve Caner Dengin'le daha önce birlikte oynadık. Burada tekrar bir araya geldik. Yabancılık çekmeyeceğiz. Zaten arkadaşlığımız iyiydi. Daha da iyi olursa, takımı en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum."

Sarı-lacivertli takımdan, 2012 yılında şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrıldığını hatırlatan milli voleybolcu, yeniden şampiyonluk yaşamak için Fenerbahçe'ye geldiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar