Fenerbahçe haberin de şampiyonu oldu

Süper Lig'de 2013 – 2014 futbol sezonunun, geçtiğimiz haftasonu oynanan maçlarla tamamlanmasının ardından, Süper Lig'de şampiyon Fenerbahçe'nin haberde de şampiyon olduğu ortaya çıktı.Süper Lig'de yer alan takımların haberlerini mercek...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe haberin de şampiyonu oldu

Süper Lig'de 2013 – 2014 futbol sezonunun, geçtiğimiz haftasonu oynanan maçlarla tamamlanmasının ardından, Süper Lig'de şampiyon Fenerbahçe'nin haberde de şampiyon olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig'de yer alan takımların haberlerini mercek altına alan Medya Takip Ajansı Interpress, Ağustos ayının ikinci yarısında start alan ve geçtiğimiz haftasonuna kadar geçen sürede, spor sayfalarında yayınlanan futbol konulu haberlerde en çok Fenerbahçe'nin adının yer aldığı ortaya çıktı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki binden fazla gazete ile dergiyi kapsayan araştırmada, Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan sarı lacivertli futbol takımının toplam 84.776 haber ve yazıda isminin geçtiği belirlendi. Galatarasay 84.113 haberle ikinci sırada yer alırken, Beşiktaş'ın ise 83.183 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Bu sezon puan cetvelinde hedeflediği sıranın uzağında kalan Trabzonspor, sezon boyunca isminin geçtiği 82.466 haberle spor sayfalarında adından dördüncü sırada söz ettirmiş. Bursaspor 37.459 haberle haber sıralamasında ilk beş içinde yer almış.

AZİZ YILDIRIM EN ÇOK KONUŞULAN BAŞKAN

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergiyi kapsayan incelemede, 2013-2014 sezonunda en çok haber olan kulüp başkanları sıralamasında 10.027 haberle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilk sırada yer aldığı belirlendi.

Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal sezon boyunca toplam 8.189 haberle ikinci olurken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da toplam 7.964 haber ile üçüncü olduğu saptandı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ise yayınlanan 7.881 haber ile listede yer aldığı tespit edildi.

CİHAN

Yorumlar