Fenerbahçe gündeminin de zirvesine oturdu

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibine 13 puan fark atan, voleybolda da hem bayanlarda hem erkeklerde Avrupa şampiyonu olan basketbolda ise zirvede dolaşan Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok adının geçtiği or.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe gündeminin de zirvesine oturdu

Spor Toto Süper Lig'de en yakın rakibine 13 puan fark atan, voleybolda da hem bayanlarda hem erkeklerde Avrupa şampiyonu olan basketbolda ise zirvede dolaşan Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan spor haberleri içinde en çok adının geçtiği ortaya çıktı.

Medya takip ajansı Interpress tarafından düzenli olarak hazırlanan raporda, Süper Lig’de zirvede yoluna devam eden sarı – lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil 9.634 haberde isminin yer aldığı belirlendi. İkinci sırada Şampiyonlar Ligi’nde 2. turda elenen, Lig’de son haftalarda beraberliklere abone olan Galatasaray toplam 9.247 haberle yer alırken, sakat oyuncularının çokluğuna rağmen Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için zirve mücadelesini bırakmayan Beşiktaş 9.096 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi.

Aynı araştırmada Trabzonspor Mart ayı boyunca yayınlanan 8.820 haberle dördüncü sırada yer alırken, Ayın Takımları listesinde Bursaspor’un 4.324 haberle beşinci olduğu saptandı.

AZİZ YILDIRIM EN ÇOK KONUŞULAN BAŞKAN

Yapıan aynı araştırmada ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergiyi kapsayan incelemede, Mart ayında en çok haber olan kulüp başkanları sıralamasında 1.592 haberle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilk sırada yer aldı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yayınlanan 1.347 haberle ikinci, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da toplam 925 haberle üçüncü sırada yer aldığı belirlendi. Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal geçtiğimiz ay boyunca 847 haberde yer alırken, Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ise 294 haberle gündeme geldiği tespit edildi.
CİHAN

Yorumlar