Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Gaziantepsspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Gaziantepsspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bu arada Can Bartu Tesisleri'ne gelen Hollandalı eski futbolcu Jimmy Floyd Hasselbaink, Fenerbahçeli futbolcularla sohbet etti. Ardından tesislerimizi gezen Hasselbaink, antrenmanın da bir bölümünü izledi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından çabukluk çalışmaları yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Emmanuel Emenike tedbir amaçlı antrenmana çıkmazken, Nijeryalı golcü çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Cristian Baroni de tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

Bu antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı - lacivertliler, saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek.
CİHAN

Yorumlar