Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yarın saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıkları tamamlandı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yarın saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadı’nda Elazığspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-lacivertli ekip öğleden sonra ise özel bir uçakla Elazığ'a gitti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. hafta kapanış maçında karşı karşıya geleceği Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarını İstanbul'da kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30'da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi:

Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncuların 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptıkları açıklandı. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı da belirtildi.

Moussa Sow, Pierre Webo ve Serdar Kesimal'ın ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, Bruno Alves’in tedavisine ise devam edildiği açıklandı.

Fenerbahçe, Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamlamasının ardından saat 14.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kalkan özel uçakla Elazığ’a hareket etti.
CİHAN

Yorumlar