Fenerbahçe Diego transferini bitirdi iddiası

Geçtiğimiz hafta Diego Ribas ile görüşmelerin başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Fenerbahçe'nin, yıldız oyuncunun transferini bitirdiği iddia edildi.​Transfere oldukça hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Atletico...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Diego transferini bitirdi iddiası

Geçtiğimiz hafta Diego Ribas ile görüşmelerin başladığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Fenerbahçe'nin, yıldız oyuncunun transferini bitirdiği iddia edildi.

Transfere oldukça hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Diego Ribas ile görüşmelere başladığını kamuoyu ile paylaşmıştı. Sarı lacivertlilerin Brezilyalı 10 numara transferinde ilginç ve sıcak bir gelişme yaşandı. Eurosport'un haberine göre sarı lacivertlli taraftarlardan saklanan önemli bir sürpriz olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'nin bu akşam Şampiyonlar Ligi finali maçında sahne alacak olan Diego Ribas ile görüşmelere başladığı daha önce açıklanmıştı. Kariyerinde Werder Bremen, Santos, Wolfsburg ve Juventus gibi takımlar bulunan Diego Ribas, Brezilya Milli Takımı'nda da forma giymişti. Atletico Madrid'e döndüğü andan itibaren performansını daha da yukarı çeken Diego için Aziz Yıldırım'ın yurt dışına çıkarma yaptığını Eurosport.com Türkiye yazmıştı.

27 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Diego'nun şu ana kadar kendisi için biçilen en yüksek bonservis bedeli 27 milyon Euro oldu. Juventus'un kendisini Werder Bremen'den transfer etmek için ödediği bedel olan bonservis Brezilyalı oyuncu için tavan fiyat olarak değerlendirildi.

Şimdilerde 12 milyon Euro piyasa değeri bulunan Diego Ribas, Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye sadece imza parasına gelecek. Her sezon Fenerbahçe'nin üç eşit taksitlere bölünmüş şekilde ödemeyi taahhüt ettiği Diego transfer resmen bitti.

FORMALI FOTOĞRAF HAZIR

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Diego ile Fenerbahçe forması ile pozu olduğu ve pazartesi günü sarı lacivertli takımın resmi internet sitesinden yayınlanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın da ilgilendiği Diego Ribas'ı Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı belirtilirken, sarı lacivertli ekibin, Brezilya devi Santos'u da aradan çıkardığı iddia edildi. Diego ile resmi sözleşmeyi imzalayan Fenerbahçe yönetiminin, Brezilyalı oyuncunun transferini de resmen bitirdiği haberde ileri sürüldü.

Şampiyonlar Ligi finali sonrası önce resmi internet sitesinde Diego'nun formalı fotoğraflarının yer alacağı, ardından da Fenerbahçe Televizyonu'na yapılan açıklamaların yayınlanacağı da ileri sürüldü. Brezilyalı oyuncunun Şampiyonlar Ligi finali sonrası ülkesine dönmeden önce İstanbul'a uğrayarak medya önünde de imza atması bekleniyor.

CİHAN

Yorumlar