Fenerbahçe çarşamba günü gidiyor, Baroni ve Holmen kadroya alınmadı

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'ndaki kendi tesislerinde sürdüren Fenerbahçe'de teknik ekibin düşünmediği Cristian Baroni ve Samuel Holmen kadro dışı bırakıldı.Fenerbahçe'de kendilerine kulüp bulması talimatı verilen Cristian...

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe çarşamba günü gidiyor, Baroni ve Holmen kadroya alınmadı

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası'ndaki kendi tesislerinde sürdüren Fenerbahçe'de teknik ekibin düşünmediği Cristian Baroni ve Samuel Holmen kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe'de kendilerine kulüp bulması talimatı verilen Cristian Baroni ve Samuel Holmen, sarı lacivertli ekibin önümüzdeki çarşamba günü gidilecek olan Sheffield United ve Sevilla ile oynanacak maçların kafilesine alınmadı.

Bilindiği gibi Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni'nin Başkan Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve Fenerbahçe'de kalmak istediği basına yansımıştı. İkilinin İstanbul'da bırakılacağı ve gelen tekliflerin değerlendirileceği bildirildi.

Cristian Baroni için her hangi bir teklif gelmediği, ancak İstanbul BBSK'dan büyük ümitlerle alınan fakat beklenenin elde edilememesi yüzünden kadroda düşünülmeyen Holmen'e Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve İstanbul Başakşehir'in talip olduğu bildirildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin, Holmen'i, Cenk Şahin'in takasında kullanmayı teklif ettiği ancak İstanbul Başakşehir bunu kabul etmeyince transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar