Fenerbahçe bayrağına sis engeli

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu göğüsleyen Fenerbahçe’nin bayrağı Boğaziçi Köprüsü’nde yerini aldı. Fenerbahçeliler Ortaköy’den bayrakla fotoğraf çektirmek için yarışırken, Boğaz’daki sis görüntü kalitesini düşürdü....

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe bayrağına sis engeli

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu göğüsleyen Fenerbahçe’nin bayrağı Boğaziçi Köprüsü’nde yerini aldı. Fenerbahçeliler Ortaköy’den bayrakla fotoğraf çektirmek için yarışırken, Boğaz’daki sis görüntü kalitesini düşürdü.

Her yıl şampiyon olan takımın bayrağı Boğaziçi Köprüsü’ne asılıyor. Bu yıl da Fenerbahçe bayrağı köprüde yerini aldı. Fenerbahçeliler öğle saatlerinde bayağı köprüye astı ancak yoğun sis nedeniyle bayrak net görünmedi. Ortaköy’de Fenerbahçeliler bayrakla birlikte fotoğraf çektirdi. Bir Fenerbahçe taraftarı, “Fenerbahçe’den yeni şampiyonluklar da bekliyoruz. Bayrağın asılması güzel bir gelenek, insan kendini gururlu hissediyor. Umarım ileriki yallarda da bizim bayrağımız orada dalgalanmaya devam eder.” Dedi. Bazı taraftarlar da Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi istediklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar