Fenerbahçe Antalya Derneği'nden birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi

Antalya Fenerbahçeliler Derneği, Sentido Zeynep Golf Hotel’de birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Antalya Derneği'nden birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi

Antalya Fenerbahçeliler Derneği, Sentido Zeynep Golf Hotel’de birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

Geceye Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Genel Sekreter Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, Tahir Perek, Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Doğan, Selim Sapan, Serdar Erkan, CEO Hasan Hakkı Yılmaz, Futbol AŞ Yönetim Kurulu üyesi Vefa Küçük, Teknik Direktör Ersun Yanal, teknik heyet ve oyuncular ile Türkiye’nin çeşitli illerinden Fenerbahçe dernek başkanları katıldı.

Başkan Aziz Yıldırım, yöneticileri ve Profesyonel Futbol Takımı'nın oyuncuları salona marşlar ve alkışlar eşliğinde girdi. Gecede Başkan Aziz Yıldırım’a, yöneticilere, teknik direktör Ersun Yanal ve kaptanlar Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel’e plaket verildi.

AZİZ YILDIRIM: HER BRANŞTA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Gecede konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Hepinizi çok seviyoruz. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. 3 Temmuz sürecini hepimiz yaşadık. 2011 Ocak ayında ligde 9 puan gerideyken sezonu şampiyon bitirmek üzere ilk maçımızı Antalyaspor ile oynamıştık ve yıl sonun da şampiyon olduk." diyerek şöyle devam etti:

"Bize, siz 'Şike yaptınız' dediler ve bizi içeri attılar. Bu süreçte söylediklerimizin doğru olduğunu söyledik ve arkasında durduk. Türkiye’de Sivil Toplum Kuruluşu örneğini gösterdik. İyi ki varsınız. 3 Temmuz süreci sonrasında mahkemeye çıktığımız gün söylediğimiz sözlerin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. 'Oyunculara para verildi' denildi. Emniyet görüntüleri yayınladı. Bugünlerde bizim doğru olduğumuzu Türkiye anlamıştır.

Biz şike yapmadık şampiyon olduk. Alınteri ile kazandık. Bugün ise ligde 8 puan öndeyiz. Puan farkının artarak devam edeceğine inanıyorum, sizde inanın. Türkiye’de ilkleri biz yaptık. Stat yaptık, kapalı spor salonları yaptık. Kulüpler Birliği Başkanlığı'm dönemimde 150-160 milyon dolarlarda olan yayıncı kuruluş ihalesini 460 milyon dolara çıkardık. Onun karşılığında bizi içeri attılar. Biz sporda varız. Siyasette yokuz. Şampiyon olmak için her branşta mücadele edeceğiz. Burada olmaktan dolayı hepimiz çok mutluyuz. İyi ki varsınız."

BAŞKANVEKİLİ ABDULLAH KİĞILI: ANTALYA BİZİM UĞUR ŞEHRİMİZDİR

Başkanvekili Abdullah Kiğılı ise, "Antalya bizim uğur şehrimizdir. Bir yıl evvel de buradaydık. En büyük aşklar Antalya’da başlar. İyi bir Fenerbahçeli olmak istiyorsanız, buraya geleceksiniz. Biz Fenerbahçeliler sizleri çok seviyoruz. Bizim uğurlu şehrimiz burası. Bu güzel şehirde misafir olmaktan mutluyuz. Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum ve Ne Mutlu Fenerbahçeliyim diyene." ifadelerini kullandı.

"Derneklerimiz Fenerbahçe’yi çok iyi temsil etti." diyen Asbaşkan Mithat Yenigün ise yaptığı açıklamada, "Çok büyük ve çok güzel bir aile olduğumuzun resmidir bu organizasyon. Hiç kimse bizimle mücadele etmeye cesaret edemez. Bizimle rekabet etmeye kalkışamaz. 3 Temmuz süreci bunu gösterdi. Başkanımız bu süreçte dik durdu ve hepimize örnek oldu. Bizde ona yakışır bir duruş sergiledik. Hiçbir kulüp bu duruşu gösteremezdi. Derneklerimiz Fenerbahçe’yi çok iyi temsil ettiler ve etmeye devam edecekler. Bu duruştan dolayı hepinizi kutluyorum. Her türlü engellemeye karşı bir olacağız. Bu güzel geceden dolayı da emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU: İNŞALLAH BU DESTEKLE YİNE ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan kaptan Emre Belözoğlu ise yaptığı açıklamada, "Antalya’nın bizde ayrı bir yeri var. Şampiyon olduğumuz sene, biz 9 puan gerideyken bize burada sahip çıktılar. Biz verdikleri güçle şampiyon olduk. İnşallah bu destekle yine şampiyon olacağız." dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi marşlar ve şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar coşkuyla sürdü. Oyuncular gecede, taraftarlara imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.
CİHAN

Yorumlar