Fazlı Bayram Hadi: Hedefimiz Adana’yı sporda çekim merkezi yapmak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hedeflerinin Adana’yı sporda çekim merkezi yapmak olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fazlı Bayram Hadi: Hedefimiz Adana’yı sporda çekim merkezi yapmak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hedeflerinin Adana’yı sporda çekim merkezi yapmak olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Seyhan Baraj Gölü Kayıkhanesi Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi'ni (TOHM) ziyaret ederek, sporcular ve eğitmenlerle bir araya geldi. Albano ve Kano branşlarında olimpiyatlara hazırlanan 24 sporcuyla sohbet eden Hadi, ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim üyelerinden Kano Baş Antrenörü Tolga Çelik, Kürek Baş Antrenörü Harun Tosun ve sporcularla akşam yemeğinde bir araya geldi.

KANO VE KÜREK SPORUNA EN UYGUN KENT ADANA

Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi’nin çok yararlı ve kapsamlı bir proje olduğunu vurgulayan Hadi, bu kapsamda Türkiye’de tüm iller taranarak kano ve kürek sporuna en uygun kentin Adana olarak belirlendiğini ifade etti.

Olimpiyatlara sporcu hazırlama merkezinin Adana’da olmasından, sporcuların ve ailelerin mutlu olduğuna değinen Hadi, "Merkezde şu anda Adana’dan öğrenciler var. Bu sporcular eğitimlerini aksatmadan antrenmanlarını sürdürüyorlar. Bunlar, aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim görevlileri Tolga Çelik ve Harun Tosun’un yönetiminde antrenmanlarını yapıyorlar. Ayrıca ulaşım, beslenme ve konaklamaları Çukurova Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde sağlanmaktadır. Bu konuda da Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’a ve diğer yetkililere şükran borçluyuz. Tüm hedefimiz, kentimizi sporda çekim merkezi yapmak. Merkezdeki başarı, kentimizin sporun yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimine, ekonomisine de önemli katkı kazandıracak.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar