Fatma Şahin: Gaziantepspor yönetimi verdiği sözü tutmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sözün namus olduğunu Gaziantepspor yönetiminin verdiği sözü yerine getirilmediğini söyledi.     Gaziantepspor yönetim ile ilgili yaşadığı sorunun temelini anlatan Şahin,...

Google Haberlere Abone ol
Fatma Şahin: Gaziantepspor yönetimi verdiği sözü tutmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sözün namus olduğunu Gaziantepspor yönetiminin verdiği sözü yerine getirilmediğini söyledi.

    Gaziantepspor yönetim ile ilgili yaşadığı sorunun temelini anlatan Şahin, "Bütün gücümüzle orada yapmamız gereken her şeyi yapmamıza rağmen yönetim verdiği sözde durmadı. Hiç sıkıntı yoktu ama bana siz şunu yapın, biz bunu yapacağız diye yola çıkıp, bizim yaptıklarımızdan sonra kendi yapacağını valinin huzurunda söylediği sözü 3 gün sonra ben bunu yapmıyorum diyen bir anlayış benim muhatabım değil. O konuda çok kararlıyım." açıklamasını yaptı.

    Spor konusunda görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirten Başkan Şahin, "Ağzından çıkan söz namustur ve gereği yapılmalı. Bizim yönetim ile ilgili yaşadığımız sorunun temeli budur. Herkes verdiği sözün arkasında duracak." dedi.

CİHAN

Yorumlar