Fatih Terim: Onlar gelsin yapsın!

A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, oyuncu tercihlerine yönelik yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: Onlar gelsin yapsın!
A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim, oyuncu tercihlerine yönelik yapılan eleştirilere reaksiyon gösterdi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda Hollanda ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra çarpıcı izahatlarda bulundu.

Amsterdam Arena
'da yayıncı kuruluşun sorularını yanıt veren Ay-Yıldızlılar'ın deneyimli teknik patronu, 'Bu maç bize son saniyelerde galibiyetin kaçışını anlatıyor. Bizim durumumuzu belirleyen bir maç olmadı. Kazansaydık Türk futbolu kurtulmayacaktı, kaybetsek Türk futbolu batmayacaktı. Taktik düzenlemede aşırı doğru şeyler yaptık. Benim tarzım değildi belki fakat böyle oynamak zorundaydık. Pek şansa inanmam fakat şanssızlığımız iki oyuncumuz sakatlandı ve oyundan çıktı. Belki diğer değişiklikler yapacaktık. Sonuç sebebi ile Dünya 3.'sü ile oynuyoruz. Çocukların hakları 3 puandı' halinde konuştu.

'İlk mesaj Mourinho'dan geldi'

Terim, oyuncu tercihleri konusu için yapılan eleştirilere ait ise 'Hayatımda ilk kez Hollanda'yı doldurt boşalt oynarken gördüm. Anlatacak aşırı şey var. Seyircilerimiz alışık olmadığımız biçimde 1 dakika susmadan destek verdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Onların varlığı önemli. Büyük fırsat teptik. Maçtan sonra ilk mesaj Mourinho'dan geldi, 'Harika oynadınız' dedi. O süre gelsin eleştirenler bu işi yapsın! Sonuçtan sonra konuşmak aşırı kolay. Biz bundan böyle deneyimli insanlarız. Bu oynamış diğer oynamış. Fark eder mi?' ifadelerini kullandı.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar