Fatih Terim memleketten başladı!

Ay-Yıldızlılar'ın patronu Fatih Terim, 'Futbol Buluşmaları' organizasyonunun birincisine, memleketi Adana'dan start verdi. Terim, “Bu buluşmaları tamamladıktan sonra, sorunları ya da çözüm noktalarını TFF ile paylaşacağız” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim memleketten başladı!
Ay-Yıldızlılar'ın patronu Fatih Terim, 'Futbol Buluşmaları' organizasyonunun birincisine, memleketi Adana'dan start verdi. Terim, “Bu buluşmaları tamamladıktan sonra, sorunları veya çözüm noktalarını TFF ile paylaşacağız” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takımımız’ın Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘Futbol Buluşmaları’ toplantılarının ilkine, memleketi Adana’dan başladı. Adana’da önceki gün kulüp yöneticileriyle, dün de antrenör, altyapı sorumlusu, üniversitelerin gövde eğitimi ve yüksekokul yetkilileri olmak üzere futbolun bütün kademeleriyle bir araya gelen Terim, sıkıntı ve çözüm önerilerini dinledi. Toplantının arkasından izahatlarda olan Terim, futbolla ilgili bütün bireylerin fikirlerini alıp, sorunlarını not ettiklerini anlatım etti.

Ömer Teymur’u unutmadı

Tecrübeli çalıştırıcı, “Futbol adamları hangi vaziyette olduklarını, neler yapılması gerektiğini, müşterek hüzünlerini dile getiriyorlar. Bu futbol buluşmalarının tamamından sonra hazırlayacağımız dosyayı, Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşacağız” diye konuştu. Bu arada meşhur futbol adamı, geçirdiği seyrüsefer kazası sebebi ile hayatını kaybeden Bucaspor’un U17 ekibi futbolcularından 17 yaşındaki Ömer Teymur’un ailesine, kulübüne ve futbol camiasına da başsağlığı diledi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar