Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nu aradı!

Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı için Almanya'ya giden Fatih Terim, burada milli takıma alınmayan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili tek bir kelime etmedi. Terim'in bu tavrı Almanları şoke etti. Ancak Türkiye'ye dönen Terim, Hakan Çalha

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nu aradı!
Bayer Leverkusen-Atletico Madrid maçı için Almanya'ya giden Fatih Terim, burada ulusal takıma alınmayan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili tek bir sözcük etmedi. Terim'in bu tavrı Almanları şoke etti. Ancak Türkiye'ye dönen Terim, Hakan Çalhanoğlu'nu sürpriz bir biçimde arayarak aradaki buzları eritti. Deneyimli hoca Ömer Toprak meselesinde ise art adım atmadı.

Dün gece Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayer Leverkusen-Atletico Madrid karşılaşmasını izlemek için Almanya'ya giden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in burada ulusal takıma alınmayan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'yla ilgili görüşmeler yapması bekleniyordu. Ancak hadise Almanların beklediği benzeri olmadı.

Terim, maçtan evvela Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach ve Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler’le bir araya geldi. Ancak Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile alakalı tek bir sözcük etmedi ve sırf maçı konuşup ayrıldı. Devre içinde da Ömer Toprak'ı gören profesyonel hoca, Ömer ile kısa bir zaman sohbet ama ulusal takım konusuna hiç girmedi.

Maçtan sonra da Terim'i gören Hakan Çalhanoğlu'nun babası, 'Hoşgeldiniz hocam' deyip Terim'in yanına gitti. Hal hatır soran Terim, gene ulusal takım konusuna girmeyerek maç biter bitmez stattan ayrıldı ve diğer hiç bir konuşma yapmadı. Terim'in bu tavrı Alman basınını şoke etti

Terim'den Çalhanoğlu'na sürpriz telefon


Türkiye'ye gelen Fatih Terim, bu sabah sürpriz bir biçimde Hakan Çalhanoğlu'nu aradı. Başarılı futbolcuyu attığı golden ve tahsil edilen galibiyetten dolayı kutlama eden Terim'in, 'Geçmişte bazı tatsızlıklar yaşandı. Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. Keşke yaşanmasaydı ama ne yazık ki yaşandı. Sen bizim gururumuzsun. Senin benzeri bir değere ihtiyacımız var' dediği öğrenildi. Terim, gene de yıldız adı kadroya alıp almayacağı meselesinde bir şey söylemezken Almanya'da, bu konuşma sonrası Çalhanoğlu'nun tekrar ulusal takıma çağırma edileceği kanısı hakim. Alman basını, Arda Turan'ın yokluğunda Terim'in tek çaresinin Hakan Çalhanoğlu bulunduğu ve bu sebeple kadroya çağıracağını düşünüyor. Deneyimli hocanın Ömer Toprak meselesinde ise art adım atmayacağı bildirildi.

Öte yandan Fatih Terim, dün Almanya'ya iner inmez konuyla ilgili bazı izahatlar yapmıştı. Tecrübeli teknik adam, 'Herkes merak ediyor. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Hollanda Milli maçının kadrosunda olacak mı?' sorusuna, 'Yakında meraklarını gideririz, bir şey anlatmak mecburiyetinde değiliz ve ya bir şey yapmak' karşılığını vermişti. Fatih Terim son olarak, 'Mümkünse ülkenin en ücra köşesindeki Türk oyuncumuzu da kazanmak isteriz ama bir takım ilkeleri de gözardı edemeyiz' diyerek, yapacağı kadro tercihiyle ilgili ipucu vermemişti.

fanatik.com.tr



Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ile birlikte

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar