Fatih Terim: Gönül ister ki hergün kadınlar günü olsun

Türkiye Futbol Federasyonu'nun organizasyonunu yaptığı Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hergün gönül ister ki böyle olsun.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: Gönül ister ki hergün kadınlar günü olsun

Türkiye Futbol Federasyonu'nun organizasyonunu yaptığı Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hergün gönül ister ki böyle olsun." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama aktivitesini izlemek için gelen Fatih Terim, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş U-15 – Darüşşafaka U-15 kız takımları ve ünlü kadınlar – kadınlar ligleri oyuncuları karmasının gösteri maçı yaptığı etkinlik oldukça renkli sahnelerin yaşanmasına sebep oldu.

Gösteri maçının devre asında basın mensuplarına Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Türkiye Futbol Federasyonu adına bu tür etkinliklere giren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Doğumdan ölüme kadar bizlerden sevgisini ve şefkatini esirgemeyen yanı başımızda olan bayanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile de Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Hergün gönül ister ki böyle olsun." dedi.

ERKEK FUTBOLU- BAYAN FUTBOLU AYRIMI OLMAYACAK

Tecrübeli teknik adam Türkiye’de bayan futbolu ve erkek futbolu ayrımı yapmadan desteğinin artacağını belirtti. Kadın futbolunun kurulmasında bulunduğunu da belirten Terim, şöyle konuştu:

"Dünyada bayan futbolunun geldiği yer bizi sevindiriyor. 1993 tarihinde Türkiye’de kurulmasında ben vardım. Ülkemizde geçen 20 senede bayan futbolu arzu ettiğimiz yere gelmedi belki ama erkek futbolu - bayan futbolu ayırt etmeden onlara da desteklerimiz sürecek kimse merak etmesin."

Öte yandan Fatih Terim, bir gazetecinin ‘Kızınız Buse Terim futbolcu olmak isteseydi. Tepkiniz nasıl olurdu?’ sorusunu ise "Eşim Fulya Terim’i temsilen buradayız. Evde o kadar futbolun konuşulduğu bir ortamda kızım futbolcu olmak isteseydi hiç itirazım olmazdı." diyerek cevapladı.
CİHAN

Yorumlar