Fatih Terim: Geri adım atmayacağım

Fatih Terim, aday kadroya almadığı yıldız isimler sonrasında tepki çekmişti

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: Geri adım atmayacağım
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Rusya ile oynanacak hazırlık maçı ve Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Hırvatistan ile oynayacağımız maç kadrosuna Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Hakan Balta’yı almamıştı.

"KİŞİSEL DEĞİL, İLKESEL BİR MESELE"

Yarın Rusya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Terim, merakla beklenen, kadroya alınmayan oyuncular konusuyla ilgili konuştu. Terim, milli takımın her oyuncuya açık olduğunu, yalnız belli değerler ve ilkeler doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Terim, milli takımın, bu değer ve ilkeleri taşımayan oyunculara açık olamayacağını söyledi.

"NEDEN ALINMADIKLARINI BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ"

Gazetecilerin soruları üzerine Terim, alınmayan her oyuncunun kendine göre bir sebebi olduğunu, hepsini ayrı ayrı açıklayamayacağını belirtti. Terim, "Neden alınmadıklarını siz de herkes de benden daha iyi biliyor" şeklinde konuştu.

"EURO 2016 SONRASI İSTİFAMI SUNDUM"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Terim, Euro 2016'daki başarısızlık sonrası öz eleştiri yaptıklarını, kendisinin de sorumluluğu üstlenerek başarısızlıktan sonraki süreçte bedel olarak üstüne düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

"TATMİN EDEMİYORUZ"

Turnuvaya katılmanın Türkiye için tek başına bir başarı olduğunu, bu başarının küçümsenmemesi gerektiğini belirten Terim, bu süreçte üzerlerine çok gelindiğini ifade etti. Her türlü eleştiriye açık olduklarını, fakat alınan "başarısızlıklar" sonrası edilen hakaret ve küfürlerin kendilerini kırdığını belirten Terim, "İnsanların bu enerjilerini daha faydalı yerlere harcaması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar