Fatih Terim'den tarihi karar

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fransa'ya götüreceği kadroya 18 yaşındaki Enes Ünal'ı da dahil etmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim'den tarihi karar
Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi kadrosunu belirlemeye çalışan Fatih Terim'in forvet hattında Cenk Tosun ve Burak Yılmaz'ın dışında Enes Ünal'ı da dahil edebileceği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın uzun süredir Enes Ünal'ı takip ettiği ve genç futbolcunun performansını beğendiği aktarıldı.

Tarihi karar

Fatih Terim'in, Fransa'ya götüreceği kadroya Enes Ünal'ı da dahil edebileceği belirtilirken tecrübeli teknik adam, bu kararı vermesi durumunda tarihe geçecek.18 yaşındaki Enes Ünal, Euro 2016'da forma giymesi durumunda Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyecek en genç futbolculardan bir tanesi olurken Milli Takım adına da bir ilk olacak.

Sezon başında Manchester City'den Belçika'nın Genk takımına, ocak ayında da Hollanda 2.Ligi ekiplerinden Nac Breda'ya transfer olan Enes burada gösterdiği performansla beğeni topladı.

11 maçta 9 gol

Enes Ünal, Nac Breda'nın ligde 3. durumda olmasına katkı sağlayan isimlerin başında geliyor. 18 yaşındaki forvet, ocak ayında transfer olduğu Nac Breda takımında 11 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 9 gol atmayı başardı. Takımına bir çok maçta 3 puan kazandırmayı başaran Enes, Nac Breda taraftarının da en sevdiği futbolculardan biri oldu.

Yorumlar