Fatih Terim, 5 Mart'taki İsveç maçının kadrosunu açıkladı

A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü Ankara'da karşı karşıya geleceği hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim, 5 Mart'taki İsveç maçının kadrosunu açıkladı

A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü Ankara'da karşı karşıya geleceği hazırlık maçının aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in İsveç ile yapılacak özel maçla ilgili açıkladığı aday kadroda Fethiyesporlu Birol Parlak, Medical Park Antalyaspor'dan Murat Duruer gibi sürpriz isimler de var. A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile Ankara'da oynayacağı özel maçın aday kadrosunun yanında kamp programı da belirlendi.

Ay-yıldızlı ekibin İsveç ile 5 Mart Çarşamba günü 19 Mayıs Stadı'nda yapacağı karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

KADRO 2 MART PAZAR GÜNÜ TOPLANACAK

A Milli Takım, bu özel karşılaşma için 2 Mart Pazar günü saat 20.30'dan itibaren İstanbul Le Meridien Hotel'de toplanmaya başlayacak. Ay-yıldızlılar, İsveç maçının hazırlıkları çerçevesindeki ilk antrenmanını 3 Mart Pazartesi saat 19.00'da Beşiktaş'ın Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacak.

A Milli Takım, 4 Mart Salı günü saat 12.00'de özel uçakla Ankara'ya hareket edecek ve JW Marriott Hotel'de kampa girecek. Milliler, son çalışmasını saat 19.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

FATİH TERİM VE İKİ FUTBOLCU BASINA KONUŞACAK

Bu arada A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve iki futbolcu, 4 Mart Salı günü 19 Mayıs Stadyumu'nda basın toplantısı yapacak. Futbolcular saat 18.00'de, Terim ise 18.30'da medya mensupları ile buluşacak.

A Milli Takım kafilesi, İsveç maçının hemen ardından saat 23.45'te hareket edecek özel uçakla İstanbul'a dönecek.

Fatih Terim teknik direktörlüğündeki takımın aday kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak.
Savunma: Gökhan Gönül, Osman Tarık Çamdal, Semih Kaya, Ömer Toprak, Ersan Adem Gülüm, Birol Parlak, Caner Erkin, İshak Doğan
Orta saha: Mehmet Topal, Nuri Şahin, Adem Büyük, Olcan Adın, Alper Potuk, Tolga Ciğerci, Arda Turan, Selçuk İnan, Murat Duruer, Olcay Şahan
Forvetler: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç
CİHAN

Yorumlar