Fair Play'in dünya konseyi ile Avrupa birliği Bakü'de kongre yapacak

Fair play tarihinde bir ilk gerçekleştirilecek ve Dünya Fair Play Konseyi ile Avrupa Fair Play Birliği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müşterek kongre yapacaklar.2015 yılında Bakü'de yapılacak olan 1. Avrupa Oyunları'yla ilgili olarak İstanbul'da...

Google Haberlere Abone ol
Fair Play'in dünya konseyi ile Avrupa birliği Bakü'de kongre yapacak

Fair play tarihinde bir ilk gerçekleştirilecek ve Dünya Fair Play Konseyi ile Avrupa Fair Play Birliği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müşterek kongre yapacaklar.

2015 yılında Bakü'de yapılacak olan 1. Avrupa Oyunları'yla ilgili olarak İstanbul'da Dünya Fair Play Birliği (CIFP) Başkanı Dr. Jenö Kamuti, Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkanı Christian Hinterberger, 2. Başkan Erdoğan Arıpınar, Genel Sekreter İoannis Psilopoulos, Azerbaycan Milli Olimpiyat Komitesi 2. Başkanı ve Fair Play Konseyi Başkanı Hazar İsaev, Avrupa Oyunları Protokol Baş Menajeri Emin Hacıev bir araya gelerek önemli kararlar aldılar.

İstanbul Kalyon Otel'de EFPM, CIFP ve Azerbaycan ekiplerinin ortak yaptığı toplantı göre, fair play tarihinde ilk defa CIFP ve EFPM 2015'de Bakü'de 2015 Ekim ayında müşterek kongre yapacaklar ve EFPM ile CIFP Ödülleri de bu kongre sonrası törenle verilecek.

EFPM 1. Avrupa Oyunları'nda fair play tanıtım çalışmaları yapmayı stantlar açmayı planladığını açıkladı. Azerbaycan bu çalışmayı destekleyerek Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği'ne (EOC) onay için yollamayı uygun gördü.

CİHAN

Yorumlar