Fabio Luciano: Alves boşluğumu doldurdu

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Fabio Luciano, sarı-lacivertli takımı zaman zaman takip ettiğini ve çok beğendiğini belirterek, mevkidaşı Bruno Alves için, "Boşluğumu doldurdu.

Google Haberlere Abone ol
Fabio Luciano: Alves boşluğumu doldurdu

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Fabio Luciano, sarı-lacivertli takımı zaman zaman takip ettiğini ve çok beğendiğini belirterek, mevkidaşı Bruno Alves için, "Boşluğumu doldurdu." dedi.

Haliç Üniversitesi’nin organize ettiği 4. Uluslararası Sporun Zirvesi 2013 İstanbul Gala ve Ödül Töreni’nin davetlileri arasında olduğu için İstanbul'a gelen ve 2003-2006 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen Fabio Luciano NTV Spor'un sorularını cevapladı. Luciano yıllar sonra yeniden Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Türkiye ile ilgili güzel anılarım yeniden canlandı. 2009'da futbolu bıraktıktan sonra ailemle daha çok vakit geçiriyorum. Çocuklarımla ilgileniyorum. Zaten bunun için futboldan koptum ama Türkiye ve Fenerbahçe hep kalbimde."

Luciano eski takımını yakından takip ettiğini dile getirdi ve "Zaman zaman Cristian’la konuşuyorum ve Fenerbahça ile bilgiler alıyorum. Takım gayet iyi gidiyor. Yerimde oynayan Bruno Alves de bence çok iyi bir seçim. Boşluğumu doldurduğunu düşünüyorum." şekline konuştu.

Eski Brezilyalı futbolcu ülkesinde düzenlenecek olan FIFA 2014 Dünya Kupası ili ilgili görüşlerini de paylaştı. Luciano, "İkinci vatanım olan Türiye'nin dünya kupasına katılacağını düşünüyordum. Ama maalesef olmadı. Şampiyonluk favorim ise Brezilya. Geçen sene Konfederasyon Kupası’ndaki perormansları ve genç oyuncularla birlike takımın gelişimi oldukça umut verici." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar