Eto’o’ya Rusya’dan teknik direktörlük teklifi

Rusya’nın 1. Lig ekiplerinden Anji’nin (Mohaçkale) milyarder başkanı Süleyman Kerimov, Chelsea’da top koşturan Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'ya teknik direktörlük teklifinde bulundu.Rus spor haber ajansı Sportbox’un kaynaklarından edindiği...

Google Haberlere Abone ol
Eto’o’ya Rusya’dan teknik direktörlük teklifi

Rusya’nın 1. Lig ekiplerinden Anji’nin (Mohaçkale) milyarder başkanı Süleyman Kerimov, Chelsea’da top koşturan Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'ya teknik direktörlük teklifinde bulundu.

Rus spor haber ajansı Sportbox’un kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Eto’o Rusya’nın Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden Dağıstan’ın başkenti Mohaçkale ziyaretinde Kerimov’la görüştü. Kerimov, Kamerunlu oyuncuya Anji takımına teknik direktörlük yapması teklfinde bulundu. Rus ajansına göre, Eto’o teklifi değerlendireceğini söyledi.

Rus basınına göre, sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan Eto’o’ya İstanbul takımlarından biri ilgi duyuyor. Daha önce Türk basını, Beşiktaş yönetiminin Londra’da transferi için Eto’o ile görüştüğünü yazmıştı.

2011 yılında Kamerunlu yıldız, Anji takımına 21 milyon Euro karşılığında İnter’den transfer edilmiş ve 2013 yılında takımdan ayrılarak Chelsea ile anlaşmıştı

CİHAN

Yorumlar