"Eto'o'nun transferiyle ilgili ulaşan teklif yok"

- Antalyaspor Kulübü: - "Eto'o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır, gündemimizde yoktur, olmayacaktır. Yine belirtmek isteriz ki Samuel Eto'o transferiyle ilgili kulübümüze ulaşmış herhangi bir teklif yoktur"

Google Haberlere Abone ol
"Eto'o'nun transferiyle ilgili ulaşan teklif yok"

ANTALYA (AA) - Antalyaspor'un takım kaptanı Samuel Eto'o'nun bedelsiz kontrat feshinin ihtimal dışı olduğu, transferiyle ilgili kulübe ulaşmış herhangi bir teklifin olmadığı bildirildi.

Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Samuel Eto'o ile ilgili çeşitli basın yayın kuruluşlarında başka bir takıma transfer olacağı konusunda haberlerin yer aldığı belirtildi.

Samuel Eto'o'nun takımın kaptanı, lideri ve en değerli oyuncularından olduğu vurgulanan açıklamada, futbol kariyerindeki üstün başarıları tartışmasız olan oyuncunun Antalyaspor kariyerinde de başarılarını devam ettirdiği, aynı zamanda kulübün daha da bilinir olması noktasında etkin rol oynadığı kaydedildi.

Eto'o'nun, Antalya'nın tanıtımına da katkı sağladığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulüp yönetiminin, takım kaptanı Samuel Eto'o ile bu sezon ve gelecek sezon sözleşmesel ilişkinin devamı yönündeki irademizi göreve geldiğimiz günlerde paylaşmıştık. Sözleşmesi devam eden oyuncumuzun kulübümüzden ayrılarak bir başka takıma gitmesi ancak kendi isteği ve yönetimimizin de Antalyaspor menfaatlerine uygun bulması koşullarının birlikte gerçekleşmesi halinde mümkündür. Eto'o gibi değerli bir futbolcu için bedelsiz kontrat feshi ihtimal dışıdır, gündemimizde yoktur, olmayacaktır. Yine belirtmek isteriz ki Samuel Eto'o transferiyle ilgili kulübümüze ulaşmış herhangi bir teklif yoktur."

Açıklamada, kontratı devam eden bir oyuncuyla ilgili kulübün bilgi ve onayı dışında herhangi bir kulüp ya da kişinin transfer görüşmesi yapmasının etik olmayacağı, Eto'o'nun Antalyaspor'a katkılarının güçlü bir şekilde devam edeceği kaydedildi.

Yorumlar