"Eto'o için transfer görüşmesi yok"

- Antalyaspor Kulübünün açıklamasından: "Yönetimimiz, futbolcumuz Samuel Eto'o'nun transferi ile ilgili herhangi bir kulüp yetkilisi ile görüşmemiştir. An itibarıyla Eto'o'nun bir başka kulübe satışı yönetimimizin gündeminde değildir"

Google Haberlere Abone ol
"Eto'o için transfer görüşmesi yok"


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun transferiyle ilgili hiçbir kulüple görüşme yapılmadığı bildirildi.

Antalyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Eto'o ile ilgili giderek artan transfer haberlerinin kulübe zarar verecek boyutlara ulaştığı belirtildi.

Söz konusu haberlerde bahsi geçen spor kulübünün Türkiye'nin güzide bir kulübü olduğu, ancak bu denli etik değerlerden uzak olayların içinde olmadıkları yönünde beyanda bulunmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Sükut ikrardan gelir sözünün bu olay için geçerli olmadığını düşünmek istiyoruz ve diyoruz ki, yönetimimiz, futbolcumuz Samuel Eto'o'nun transferi ile ilgili herhangi bir kulüp yetkilisi ile görüşmemiştir. An itibarıyla Eto'o'nun bir başka kulübe satışı yönetimimizin gündeminde değildir. Antalyaspor'un menfaatleri daha farklı bir karar almayı gerektirmez ise Eto'o iki yıl daha Antalyaspor forması altında futbol oynayacaktır. Yönetimimiz, Antalyaspor'un menfaatlerini herkese karşı sonuna kadar savunma kararındadır."

Açıklamada ayrıca, kulübün bilgisi ve onayı olmadan görüşme yapıldığının tespiti halinde Antalyaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa, yönetimin gerekli mercilere şikayet hakkını kullanacağı kaydedildi.

Yorumlar