Eskişehirspor'un tek düşüncesi Ziraat Türkiye Kupası

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, tek düşüncelerinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunu belirterek, "Ben oyuncularıma, teknik heyetime güveniyorum.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'un tek düşüncesi Ziraat Türkiye Kupası

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, tek düşüncelerinin Ziraat Türkiye Kupası olduğunu belirterek, "Ben oyuncularıma, teknik heyetime güveniyorum. Bizim tek ihtiyacımız, dua ve iyi dilek. Bütün Eskişehirliler olarak bunu sağlayacağız." dedi.

Eskişehirspor, önümüzdeki çarşamba günü kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, bugünkü hazırlıklarını uzun bir sürenin ardından ilk kez Atatürk Stadı'nda yaptı.

SEÇİMLERE AZ SÜRE KALA UNAKITAN'DAN ESKİŞEHİRSPOR’A DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

Ancak Eskişehirspor’un antrenmanını eski Maliye Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan da izledi. Unakıtan, seçimlere az bir süre kala yaptığı bu sürpriz ziyaretinde Eskişehirsporlu futbolculara tatlı ikram etti, onlara başarı dileklerini iletti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la da görüşen Unakıtan, Sağlam'dan takımı şampiyon yapmadan başından ayrılmamasını istedi. Unakıtan, Sağlam'a, "Bak hocam, bir şey söyledim başkana. Dedim ki, hocamızı bizi şampiyon yapana kadar salmayın. Bir an önce şampiyon yap bizi. Deftere de yazdım, şampiyonluk bekliyorum." dedi.

Eski bakan Unakıtan'ın şampiyonluk sözü talebine ise Ertuğrul Sağlam, "Bunu da görüşelim de şampiyonluk için neler lazım onları da söyleyebilirseniz." cevabını verdi.

Bu arada futbolculardan Kaptan Sezgin, futbolcu arkadaşları adına Unakıtan’ın elini öptü. Antrenmanı takip eden iki minik taraftar da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a, 26 Mart Çarşamba günkü Medical Park Antalyaspor maçı için şans dileklerini iletti.

“YILLAR SONRA İLK DEFA KUPAYA BU KADAR YAKIN OLDUK”

Gazetecilere açıklama yapan Başkan Hoşcan ise, uzun yıllardan beri ilk defa bu kadar kupaya yakınlaştıklarını söyledi. "Takım olarak tamamıyla Çarşamba günkü maça hedeflendik." diyen Başkan Hoşcan, şöyle konuştu:

"Bugün takımımızda burada statta antrenmanını yapıyor. Taraftarımıza da açık olarak yapıldı. Hepimiz bu işe inandık. Bu yoldayız. Şehrimizi bayraklarla donatmaya başladık. Tek hedefimiz Çarşamba günü buradan iyi bir avantajla maçı almak. Sonrasında da Antalya’daki maçta bir bakıma orada işin formalitesini yapıp kupada finale çıkmak amacız. Buna inanıyoruz futbolcu ve teknik ekibimiz tamamıyla buna endekslenmiş durumda.

70'li yılların efsane döneminden sonra ilk defa bu kupayı da getirmek hedefimiz. Bu takıma teknik ekibe ve bu yönetime nasip olur. Şehre armağan ederiz, bunu düşünüyoruz. O gün stadın dolacağından eminiz. Tek düşüncemiz şuan bu. Şuanda bu işe kanalize olmuş durumdayız. Ben takımın, futbolcuların ve teknik heyetin çalışmalarından mutlu ve memnunum. Tek bir şeye ihtiyacımız var artık, o da şans tabii bir de iyi dileğe ihtiyacımız var. Dualara ihtiyacımız var. Bunu da bütün şehir olarak bir bütün olarak sağlayacağız."
CİHAN

Yorumlar