Eskişehirspor'un ilk etap kamp çalışmaları

- Teknik direktör Alpay Özalan: - "Eskişehirspor'un yeri PTT 1. Lig değil. Takımın acilen Süper Lig'e çıkması gerekiyor" - "Futbolculuk dönemimde mücadelemi ve hırsımı sahaya yansıtıyordum. Şimdi mücadele ve hırsı saha kenarından futbolcularımıza aşılayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'un ilk etap kamp çalışmaları

ESKİŞEHİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ilk etap kamp çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Alpay Özalan yönetimindeki antrenman, koşuyla başladı. Antrenman, ısınma hareketleri, dayanıklılık ve topla yapılan çalışmayla sona erdi.

Öte yandan bugün Eskişehirspor ile resmi sözleşme imzalayacak Uğur İnceman da çalışmada yer aldı.


- "Kadromuzu şekillendireceğiz"


Teknik direktör Özalan, tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk etap çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek, futbolcuların istekli çalıştıklarını söyledi.

Yeni transferlerin takıma dahil olduğunu belirten Özalan, şöyle konuştu:

"Hem Avrupa'nın hem de Türkiye'nin çeşitli kulüplerinden denemeye aldığımız futbolcu arkadaşlarımız var. Cumartesi günü kiralıktan dönen ve denemeye aldığımız futbolcuların son durumu görme adına bir maç yapacağız. İkinci etap kampı için de kadromuzu şekillendireceğiz. Kulüp başkanımız Halil Ünal, transferde yoğun bir mesai harcıyor. Şu anda her şey olumlu hiçbir sıkıntımız yok. PTT 1. Lig'e ve takımımızın mücadelesine uygun bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Acelemiz yok. Yurt dışı kampına kadar kadromuz tamamen şekillenecek."


- "Eskişehirspor'un yeri PTT 1. Lig değil"


Özalan, Eskişehirspor taraftarını ve camiasını çok iyi tanıdığını vurgulayarak, siyah-kırmızılı takımı yürekten destekleyen ateşli bir taraftarının olduğunu belirtti.

Eskişehirspor camiasının bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Özalan, şunları kaydetti:

"Eskişehirspor'un yeri PTT 1. Lig değil. Takımın acilen Süper Lig'e çıkması gerekiyor. Bu sezon Süper Lig'e çıkıp, bir sonraki yıl Avrupa kupalarını kovalayacak bir takım oluşturup, oralarda mücadele etmek Eskişehirspor'a yakışacak. Futbolculuk dönemimde mücadelemi ve hırsımı sahaya yansıtıyordum. Şimdi mücadele ve hırsı saha kenarından futbolcularımıza aşılayacağız. Çalışmalarımızı onun için yapıyoruz. Çok mücadele eden, çok koşan bir ekip oluşturacağız."


Yorumlar