Eskişehirsporlu taraftarlardan muhteşem uğurlama

Eskişehirspor taraftarı, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için YHT ile Konya'ya giden Siyah-kırmızılı kafileyi meşalelerle uğurladı.    Öğlen saatlerinde yaptığı son antrenmanla Galatasaray...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirsporlu taraftarlardan muhteşem uğurlama

Eskişehirspor taraftarı, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için YHT ile Konya'ya giden Siyah-kırmızılı kafileyi meşalelerle uğurladı.

    Öğlen saatlerinde yaptığı son antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan takım, öğleden sonra YHT ile Konya'ya geçti. Takımını uğurlamaya gelen 100'lerce taraftar coşkulu bir uğurlama gerçekleştirdi.

    Taraftarlar, ellerine aldıkları meşaleler ve maytaplarla gar çevresini bayram alanına çevirdi. Taraftarların attığı maytaplardan bir tanesi başarılı futbolcu Tarım Çamdal'ın ayağının dibinde patladı. Genç oyuncu, maytaplardan dolayı gazetecilere yaptığı konuşmayı yarıda kesmek durumunda kaldı.

    Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray'ı yenerek kupayı almak istediklerini ifade etti. Başkan Hoşcan, "Hepimiz çok heyecanlıyız. Bugün bir coşku içerisinde buraya geldik. Taraftarımız zaten her zaman yanımızda trenle hepimiz gidiyoruz. Çarşamba günüde maçımız var. İnşallah rabbim yazdıysa o kupayı da alıp bu şehre geleceğiz. Buna, inancımız tam takım içinde motivasyonumuz tam. Her şeyimiz iyi. Artık bundan böyle sahada teknik ekibimiz ve futbolcularımız konuşacak. Bizde onları zevk ve heyecan ile sevgiyle coşkuyla izleyeceğiz. Destekleyeceğiz. Sonrada nasipse kupamızı alıp şehrimize geleceğiz. Camiamıza hediye edeceğiz." dedi.

    Şehrin tamamıyla kupa maçına kilitlendiğini ifade eden Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da şunları kaydetti: "Allah’ın izni ile futbolcu kardeşlerimde nasıl bir sorumluluk içinde olduklarını çok iyi biliyorlar. Onlar çıkacaklar kendilerine yakışacağı yapacaklar. Bu şehre kırk yıl sonra kupa mutluluğunu, onurunu yaşatacaklar. İnşallah, Allah'ın izni ile Perşembe günü hep beraber maçtan sonra kupanın mutluluğunu çıkaracağız."

    Futbolculardan Özgür Çek ise, hedeflerinin Türkiye Kupasını alıp Eskişehir'e dönmek olduğunu belirtti.

    Siyah Kırmızılı kafileyi uğurlayan Vali Güngör Azim Tuna da " Burada yaşayan 10 binlerce 100 binlerce insan takımızın arkasındayız. Takımı uğurluyoruz. İnşallah bizde Çarşamba günü statta olacağız ve galibiyet ile döneceğimize yürekten inanıyoruz. Eskişehir bir çok şeyi başarmış ve şuanda Türkiye’deki bütün takımların en çok koktuğu takımlardan biri. Biz takımıza güveniyoruz. İnşallah benim temennim daha doğrusu tahminim daha fazlası 2-0. Daha fazlası olabilir diye düşünüyorum. Bakın bunu eski bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Başarılar diliyorum. Yolları açık olsun." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar