Eskişehirspor'dan ayrılan Ateş: Çektiğim işkenceden kurtuldum

Eskişehirspor’la olan sözleşmesini alacakları nedeniyle fesheden Necati Ateş, yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini istemediğini söyledi. Ateş, "Sezon başından beri ne Ertuğrul hoca ne de yönetim beni istemiyordu; ama...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'dan ayrılan Ateş: Çektiğim işkenceden kurtuldum

Eskişehirspor’la olan sözleşmesini alacakları nedeniyle fesheden Necati Ateş, yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini istemediğini söyledi. Ateş, "Sezon başından beri ne Ertuğrul hoca ne de yönetim beni istemiyordu; ama kulüp zarar görmesin diye sustum. Bir yıldır çektiğim işkenceden kurtuldum." dedi.

Eskişehirspor yönetimi ile uzun süredir sıkıntı yaşayan Necati Ateş, en sonunda sözleşmesini tek taraflı feshetti. Deneyimli oyuncu Ateş, geçtiğimiz sezondan kalan ücretini gelecek yılın kalan parasını alacağını kaydetti.

Yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kendisini istemediğini aktaran Ateş, "Sezon başından beri ne Ertuğrul hoca ne de yönetim beni istemiyordu; ama kulüp zarar görmesin diye sustum. Bir yıldır çok sıkıntı çektim. Çektiğim işkenceden kurtuldum." açıklamasında bulundu.

Eskişehirspor ile anlaşmak için çabaladığını vurgulayan Ateş, "Ancak yönetim buna yanaşmadı. Ödemeler yapılmayınca serbest kaldım. Bir yıldır yaşadığım işkenceden kurtuldum çok şükür. Çok şey konuşmak istiyorum; ama kulübe zarar gelsin istemem." ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor yönetimini eleştiren tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: "Geldikleri günden beri ağlıyorlar. İş konuşmaya geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar. Bana ‘Paragöz’ diyorlar. Ama kaç kez dedim paramı geç ödeyin sorun değil. Bana verdiğiniz sözleri tutun. Beni kamuoyunun taraftarın önüne atmaktan sıkılmadılar."

CİHAN

Yorumlar