Eskişehirspor'da yeni yönetim göreve başladı

- Kulüp başkanı Ünal: "Her başarının temelinde birlik ve beraberlik yatar. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu başarıyı getireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da yeni yönetim göreve başladı


ESKİŞEHİR (AA) - Gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda seçilen Halil Ünal başkanlığındaki yeni yönetim, mazbatasını alarak göreve başladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleşen törende mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter'den alan Ünal, burada yaptığı konuşmada, siyah-kırmızılı camianın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Eskişehirspor'un diriliş mücadelesi vereceğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Bu zor ve meşakkatli yolda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu asla unutulmasın. Büyük Eskişehirspor'un büyük taraftarı en yüceliklere, en büyük kupalara layıktır. Bunun için mücadele vereceğiz. Benimle aynı cesareti gösteren 41 kişilik bir ekip ile Eskişehirspor'un hizmetine hazır halde huzurlarınızdayız. Bizleri ne gibi zorlukların beklediğini biliyoruz. Vergi dahil 150 milyon lira gibi bir borç tahminiyle bu göreve geldik. Dünyada her kulüp batar, Eskişehirspor Kulübü asla batmaz. Buna müsaade etmeyeceğiz."


- "Bu takımı şampiyon yapmak için geldik"


Ünal, geçen sezon tribünde ağlayanların gözünün önünden gitmediğini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanlığı ve Kulüpler Birliği Başkanlığı yaptığını anımsatan Ünal, şunları kaydetti:

"Ancak taraftar kimliğim, Eskişehirsporluluğum her şeyin önünde geliyor. Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği maçındaki tribünlerdeki çocuklarımızın, taraftarlar arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, büyüklerimizin ağlamaları hiç gözümün önünden gitmedi. 'İnşallah arkadaşlar aklı selim davranır ve bırakırlar' dedim. Zor oldu ancak sonunda her halde taraftarın istediği oldu. Arkadaşlarımız ile bir tek hedef için, bu takımı şampiyon yapmak için geldik. Bu zorlukların hepsini göğüsleyeceğiz. İnşallah bu takımı 10 ay sonra nerede kaldıysak orada, Süper Lig'de devam ettireceğiz. Bunları yeni alacağımız teknik direktör, yeni transfer edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz, yönetim kurulumuz ve Eskişehirspor'un bütün çalışanları ile paylaşacağım. Her başarının temelinde birlik ve beraberlik yatar. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu başarıyı getireceğiz."

Konuşmanın ardından tesislerde kurban kesildi ve dua edildi.

Yorumlar