Eskişehirspor'da Ümraniyespor maçı hazırlıkları

- Teknik direktör Özalan: - "İyi oynayarak, tüm gücümüzü sahaya yansıtarak Ümraniyespor maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da Ümraniyespor maçı hazırlıkları

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Alpay Özalan yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdman, sprint koşu ve şut çalışmasının ardından taktik maç ile sona erdi.

Siyah-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Bilal Aziz Özer sağlık ekibi eşliğinde çalıştı.


- Özalan: "Galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz"


Teknik direktör Alpay Özalan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Dersimspor'a elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ümraniye maçından galibiyetle dönerek kendilerini taraftara affettirmek istediklerini dile getiren Özalan, şöyle konuştu:

"Zor bir maç olacak. Büyük bir statta oynayacağız. Oyuncularımın iyi konsantre olması lazım. Ümraniye iyi bir takım. Bizim ligde ağırlığımızı koymamız gerekiyor. Böyle maçlar bizim için çok önemli. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Özellikle ilk yarının sonuna kadar maksimum puanı toplamak istiyoruz. İyi oynayarak, tüm gücümüzü sahaya yansıtarak Ümraniyespor maçından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz."

Yorumlar