Eskişehirspor'da UEFA lisans sıkıntısı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, kulübün mali yapısına göre UEFA'dan lisansı almalarının büyük sıkıntı gibi gözüktüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da UEFA lisans sıkıntısı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, kulübün mali yapısına göre UEFA'dan lisansı almalarının büyük sıkıntı gibi gözüktüğünü söyledi. Hoşcan, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü camianın rahat olması gerektiğini kaydetti.
     Eskişehirspor'da Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadığı gerekçesiyle, UEFA'dan lisans alamamıştı. Eskişehirspor'a mart sonuna kadar lisans alma konusunda süre verilmişti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA lisansıyla ilgili şuanda bir sorunlarının olmadığını, önümüzdeki mart sonuna kadar sürelerinin olduğunu dikkat çekti.
    Bununla ilgili müracatlarını yaptıklarını dile getiren Başkan, şunları ifade etti:
    " Biz bununla ilgili müracatlarımızı yaptık. Sıkıntımız olmayacak. Çünkü Avrupa'yı hedefleyen bir yapı da bunları da dikkat etmemiz lazım. Ama şu mali taploya göre, bu lisansın alınması da çok büyük bir sıkıntı gibi gözüküyor. Ama biz yöneticiler olarak burada kendimize bir formüller geliştirdik. Mühim olan buradaki borçları yapılandırılması ve ödenmesidir. Gereği yapılacaktır. Camiamız bu konuda rahat olsun."

CİHAN

Yorumlar