Eskişehirspor'da Süper Lig kadrosu eridi

- Siyah-kırmızılı takımın kadrosunda geçen yıl Süper Lig'de forma giyen 8 futbolcu kaldı

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da Süper Lig kadrosu eridi


ESKİŞEHİR (AA) - Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'un geçen yıl Süper Lig'deyken kadrosunda bulundurduğu futbolculardan sadece 8'i takımda kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Süper Lig'in 2015-2016 sezonunda kadrosunda yerli ve yabancı 41 futbolcu bulunan Eskişehirspor'da kötü gidişatın ardından dönem içinde kimi oyuncular kadro dışı kaldı, kimi oyuncularla da yollar ayrıldı.

Eskişehir temsilcisinin Süper Lig'e vedasının ardından 7'si kiralık 33 futbolcu çeşitli gerekçelerle başka takımlara gitti.

Eskişehirspor'un Süper Lig kadrosundan Ruud Boffin, Kaan Kanak, Kamil Ahmet Çörekçi, Axel Meye, Murat Uçar, Aytaç Öden, Dorukhan Toköz ve Buğra Temel yeni sezonda da siyah-kırmızılı formayı giyecek.


- Halil Ünal kolları sıvadı

Eskişehirspor'un Süper Lig'den PTT 1. Lige düşmesi kesinleşince olağanüstü kongreye giden kulüp başkanı Mesut Hoşcan'ın seçime girmemesinin ardından başkanlığa seçilen Halil Ünal, transfer yapmak için kolları sıvadı.

Teknik direktörlüğe Alpay Özalan'ı ve sportif direktörlüğe İzzet Erdoğan'ı getiren Ünal, Uğur İnceman, Bilal Aziz, Bruno, Ofoedu, Jerry Akaminko, Erkan Zengin ve Semih Şentürk'ü takım kadrosunu kattı.

Bugüne kadar 3'ü yabancı 7 transfer gerçekleştiren Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Yorumlar